Eric Axelsson,SD kandidat i Vilhelmina | SD Västerbotten

Eric Axelsson,SD kandidat i Vilhelmina

Eric no 2SD-Västerbotten kommer under de två veckor som det är kvar till valet att presentera våra kommun kandidater.SD kommer att ställa upp i följande kommuner: Umeå,Lycksele,Skellefteå,Vilhelmina,Sorsele och Vindeln.
Dessutom kommer en del av kommun kandidaterna även att ställa upp i Landstingsvalet.Bra jobbat!

SD.s kandidat till Kommunfullmäktige i Vilhelmina har ordet.

Hej
Jag heter Eric Axelsson är 24 år och jag kommer att ställa upp i kommunvalet i Vilhelmina nu i höst!

Jag växte upp i ett lugnt och mysigt familjebostadsområde i Vilhelmina som heter Bergbacka. Under mina unga år hade vi två stugor att fara till om helgerna både en stuga i långsjöby 2 mil utanför Storuman där jag tillbringade mina första år till 1994 då jag och min far flyttade till Vilhelmina.

I yngre dagar höll jag på med olika sporter där fotbollen hade sina första år.Därefter blev det innebandy som jag höll på med tills musikintresset tog över.Sedan började jag styrketräning bla provade jag tyngdlyftning,som jag höll på med tills jag tog studenten.Min militärtjänst gjorde jag på I 19 i Boden.

Musik och sång tar upp en stor del av min fritid liksom jakt med byalaget i Dikanäs.På senare år har jag även börjat intressera mig för lokalpolitiken.

Varför jag valde politiken? Jag gillade det jag såg i Sverigedemokraternas politik och ville att deras politik skulle nå Vilhelminas kommunfullmäktiges väggar .Jag är inte rädd att stå för något jag tror på oavsett om somliga ogillar det. Jag vill bli en del av kommunpolitiken för min hemkommun och bidra till ett bättre och tryggare samhälle där en dag mina framtida barn skall växa upp.

Jag vill vända den negativa utvecklingen i Vilhelmina tillsammans med andra goda krafter.
Inlandet urholkas för vart år som går. Ungdomar flyttar till städerna för att kunna få sig ett jobb eller öka sina möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Politikerna måste lägga ner mer möda och satsningar till småföretag och medelstora företag. Det är där de flesta arbetstillfällena finns! Folket i Inlandet är en alltför dyrbar resurs för att slösas bort.