Tomas Palmblad,kommunkandidat för SD Lycksele | SD Västerbotten

Tomas Palmblad,kommunkandidat för SD Lycksele

SD Västerbotten har sedan en tid presenterat våra kommunkandidater så att västerbottningarna ska kunna få bekanta sig med de personer som kommer företräda oss i kommunpolitiken runt om i länet.Denna gång har turen kommit till Tomas Palmblad,SD Lycksele.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hej!
Jag heter Tomas Palmblad,är 61 år och bosatt i Lycksele.Har varit bosatt i Lycksele i snart tre år.Verksam som egen företagare.Mina intressen är fiske,skog och naturupplevelser.

Så länge jag kan minnas har jag varit politiskt intresserad.Samhällsfrågor berör och då är det viktigt att vi engagerar oss så att vi gemensamt kan påverka besluten.

Frågor som jag vill driva i kommunfullmäktige är de kärnfrågor som jag tror väldigt många lyckselebor funderar över som tex äldrevård,skola,jobbpolitiken och en levande landsbyggd.

När det gäller bryta den negativa utvecklingen i Lycksele tror jag vi i SD kan tillföra många nya idéer och kreativt tänkande.Tillsammans kan vi vända utvecklingen.

Vi Sverigedemokrater vill att ni väljare ger oss ert förtroende den 14 september.SD står för trygghet och tradition.Tillsammans med er ska vi skapa en bra framtid för företag,affärsverksamhet och boende i Lycksele kommun